null
Het beste vers
Kennis en ervaring
Snelle service
Top eindproduct
Grote champignons uit Ammerzoden

Voor champignons in blik of champignonschijfjes bent u bij ons aan het juiste adres. De Champignonspecialist is dé leverancier voor de groothandel, industriële verwerkers, cateringbedrijven en retail. Wij hebben een jarenlange ervaring met het verwerken en distribueren van champignons voor grote bedrijven en ondernemingen in diverse landen.

Champignons in blik kopen, doet u natuurlijk bij ons in Ammerzoden

Bereidt u dagelijks veel gerechten met champignons en bent u op zoek naar een leverancier waarbij u deze in grote aantallen kunt kopen? Dan is De Champignonspecialist uw perfecte keus. Sinds de oprichting in 1998 hebben wij veel ervaring en kennis opgedaan met de partners in onze afzetmarkt. Zo spelen wij altijd in op de wensen en behoeftes van onze klanten. Kies bij ons uit verschillende soorten champignons en andere paddenstoelen in diverse sorteringen. Wat betreft champignons in blik heeft u bij ons diverse opties. Kies uit één van de vijf hoeveelheden. Onze champignons in blik zijn houdbaar tot vier jaar na de productie.

Champignonschijfjes eenvoudig online bestellen

Voor het bestellen van champignonschijfjes gaat u gewoon naar De Champignonspecialist. Ook voor onze champignonschijfjes geldt dat er diverse soorten sorteringen en verpakkingen verkrijgbaar zijn. Zo kunt u kiezen uit onze 1e keus- en 2e keus- schijfjes. Onze champignonschijfjes zijn verkrijgbaar in emmers, boxen/vaten en blikken. Kies zelf welke sortering en verpakking het beste aansluit bij de doeleinden voor uw champignonschijfjes. Onze producten zijn dankzij ons snelle productieproces altijd vers!

Neem contact op voor meer informatie

Wanneer u van plan bent om onze champignons in blik te bestellen of een vraag wilt stellen, kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen. Dit geldt natuurlijk ook voor vragen over de levering van uw bestelling of nabestelling. U bereikt ons op +31 (0)73 599 16 38. Wanneer u ons belt, beantwoorden wij uw vragen graag.

Een offerte aanvragen of een bestelling plaatsen via onze website?

Dat kan, klik snel op de groene button rechts of ga via contact naar offerte of bestellen.